Het leukste loopje van de lente

Inschrijving en kosten

Deelnemerskosten

Kinderloop 2 km (t/m 12 jaar)gratis*
5 / 10 km en wandelafstand (niet leden)€ 6,00
5 / 10 km en wandelafstand (leden*)€ 3,00
*) leden BVHM & Loopgroep Oegstgeest

Inschrijving

Klik hier om naar het formulier op inschrijven.nl te gaan. Je startnummer kan je op de dag zelf afhalen bij de start of bij slecht weer in de Daltonschool aan de Jan Wolkerslaan 18.

*) Ook dit jaar is de Kinderloop weer geheel gratis.

Daarnaast reiken we dit jaar aan de basisschool met de meeste deelnemende kinderen voor het eerst een mooie wisselbeker uit! Geef daarom bij de inschrijving aan op welke basisschool uw kind zit, dit is een aparte vraag op het inschrijfformulier. Dit geldt alleen als uw kind op een school in Oegstgeest zit.

Na-inschrijving

Inschrijven kan ook nog op de dag zelf, vanaf 10:00. Dit kan met contant geld of via QR code. PINNEN IS OP DE DAG ZELF NIET MOGELIJK.

De locatie voor na-inschrijving en afhalen startnummers is in principe bij de start in het Mien Ruyspark. Bij slecht weer is de inschrijving in de Daltonschool aan de Jan Wolkerslaan 18.

Om drukte bij de inschrijfbalie te voorkomen graag zo veel mogelijk voorinschrijven.

De PaasHaaswijkloop heeft geen elektronische tijdwaarneming. Maar je kunt je tijd terugvinden met behulp van de klok in beeld op de finishvideo die we op deze site zetten op de pagina Video.

De PaasHaaswijkloop wordt mede mogelijk gemaakt door:

Nieuws

  • Extra’s voor kinderen
    Voor de snelle lopers is voor de nummers 1 t/m 3 een mooie beker te winnen voor de jongens en de meisjes. We hebben ook wat leuks bedacht voor de jongere deelnemers. Voor degene die als de mooiste PaasHaas loopt hebben we ook een leuke prijs. Je kan hiervoor de voorbeelden hieronder gebruiken. Klik op… Lees meer: Extra’s voor kinderen
  • Inschrijving geopend
    Schrijf je zo veel mogelijk tevoren in. Dat kan via deze pagina.
  • Nieuwe website
    Tot nu toe bracht www.paashaaswijkloop.nl je naar een pagina op de site van Loopgroep Oegstgeest. We hebben nu een eigen volledige website!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief